21

Стратегията на 79' минута

Стратегията на 79' минута

Стратегията на 79-тата минута е една сравнително по-малко известна стратегия. С нея може лесно да се направи добра печалба, стига да действате правилно и да мислите логично.

Интересната част около тази стратегия е, че тя е изградена около простия факт, че рядко можем да видим във футболен мач да се отбелязват два гола след 79-тата минута. 

Как да знаем на кои мачове да използваме стратегията?

Най-добрият начин да изберете мач е като проверите историята на двата отбора. Погледнете за броя на отбелязаните и допуснатите голове. Ако средният брой голове е нисък, залогът си заслужава да бъде направен.

Пример за използване

За тази стратегия трябва да се регистрираме в букмейкър, който предлага залози на живо. Едни от букмейкърите с най-добра оферта за залози на живо в момента са Efbet Спорт и Bet365 Спортни Залози

Стратегията трябва да бъде задействана някъде между 70' и 80' на мача.

Например, нека вземем ситуацията в която отборът Олденбург води с три гола до момента. Като имаме предвид, че вече двата отбора играят с относителна незаинтересованост и няма червени картони, това е страхотен избор за нашата стратегия.

Поставяме залог за Под 4,5 гола. Предложеният коефициент е 1.20. Звучи като залог с много добра стойност. Ключовото в случая е, за след 80-тата минута в общия случай ситуацията не се променя драстично.

Мачът приключва без голове в последните минути. Макар и с малки коефициенти, тези залози имат много голям процент на сигурност. Трябва обаче винаги да се проверяват отборите, тъй като някои от тях имат склонността да се активизират в заключителната фаза на двубоите и тогава да вкарват много от головете си.  Макар и интересна, за използването на тази стратегия ще са ви необходими знания за двата отбора и солидна доза късмет, за да спечелите.