21

Стратегия с удвояване на залога

Стратегия с удвояване на залога

Стратегията с удвояването на залога е много проста и лесна за изпълнение. Популярна е още като система на Мартингейл, тя е много подобно на класическата система с двойни залози в рулетката. Много важно изискване в тази стратегия е да бъдат намерени подходящи мачове с над 2.00 коефициент. Ако изгубите първия си залог, следващият трябва да бъде направен с двоен залог и така докато не спечелите. Ако сте в състояние да издържите да продължите стратегията в дългосрочен план, вие просто няма как да не спечелите (рано или късно). Това е стратегия за 100%-ва печалба при условието, че имате достатъчен брой парични средства, за да продължите да залагате, дори след няколко загуби.

Как действа стратегията с удвояването на залога?

1. Арсенал играе срещу Ливърпул като гост. Коефициентът за Арсенал е 2.00. Залагате 100 лв. за тях.

  • Ливърпул 1-0 Арсенал

2. За, съжаление, залогът ви е губещ. Сега трябва да си изберете нов мач и да удвоите залога. Намирате коефициент над 2.00 за знак "2" в мача от Серия А между Аталанта и Ювентус. Залагате 200 лв. за "Старата госпожа".

  • Аталанта 2-0 Ювентус

3. Лош Късмет. Отново супер фаворит губи от малък клуб. Време е да удвоите залога си отново. Челси гостува на Астън Вила в Бирмингам. 2.00 ставка за "Сините". 400 лв. за Челси!

  • Астън Вила 1-4 Челси

Най-сетне печелите! Превърнали сте залога си от 400 лв. в 800 лв. Загубили сте 300 лв. от предишните залози, но все пак сте направили 100 лв. чиста печалба!

Често виждаме играчи да използват тази стратегия с големи суми. При нея трябва да сте наясно, че понякога ще се случва да минава известно време, докато спечелите. Важно е да имате в запас солидна сума за залагане, понеже моментът на печелбата може да се забави. Загубата е голяма, ако се откажете. Тази стратегия на теория няма възможност за загуба, ако следвате правилно инструкциите и подбирате подходящи мачове - печалбата е гарантирана. Все пак трябва да залагате умерено.