21

Стратегия с обръщане

Стратегия с обръщане

При тази стратегия трябва да  изберете отбор, който има големи шансове да обърне хода на срещата, дори и след като не показва такива шансове, и търпи загуби през първото полувреме. Важно е да бъдат прегледани статистиките  на миналите сезони и да изберете отбор, който е способен на такива драматични обрати. 

След като сте набелязали такъв отбор трябва да се придържате към неговата подкрепа до свършването на сезона. От съществена важност е да продължите до края.

В зависимост типа на отбора (Топ 4, от средата на класирането или аутсайдер), коефициентът за обръщане се характеризира между 19.00 / 30.00.

Как действа стратегията?

Тази стратегия е сонована преди всичко на търпение и възможността да успеете да понесете няколко поредни загуби. Започвайки с малък залог няма да претърпите толкова големи финансови загуби ( начален залог – 1лв.) 

Пример:

При започване на сезона избирате отбора на Херта (Берлин) и като първоначална сума залагате 1лв. в първият етап. На всеки следващ етап увеличавате залога се увеличава с 1лв., но само при губещи залагания. При евентуална печалба на избраният отбор е необходимо да се върнете на първоначалният залог – 1лв. и да повторите етапа отново.

Евентуални разходи:

Кръг 1 – 1.00 лв.

Кръг 2 – 2.00 лв.

Кръг 3 – 3.00 лв.

Кръг 23 – 23.00 лв.

Като имаме предвид коефициента, който в този ден за 2/1 ПП/КИ бе 20.00, печалбата е 460 лв.

Общата сума на залозите е 1 + 2 + 3... + 22 + 23 = 276 лв.

Това означава че чистата печалба е 184 лв.