21

Стратегия на 1,5 гола

Стратегия на 1,5 гола

При тази стратегия залозите не се осъществяват преди започването на игралните срещи, а в специалните секции при залагане на живо. Предимството на този вид залози е в това, че коефициентите над 1,5 гола са предразположени към бърз растеж след началото на мачовете. В рамките на  15 минути след започване на срещата можете да очаквате той да достигне около 1.40-1.50, в случай че на полувремето няма отбелязани попадения, коефициентът може да надскочи 2.00.

Именно в този момент е добре да пристъпите към залагане, но колкото по – рано го направите, толкова по – малка ще бъде и печалбата. След отбелязването на гол, може да заложите и обратен залог за над 1,5 гола и да си осигурите сигурна печалба.

Тази стратегия е успешно приложима само при мачове, които са били силни кандидати за Над 2,5 гола. При отбелязването на ранен гол, просто забравяте за тази среща – стратегията не може да се приложи в този случай.

Стратегия за залози над 0,5 / 1,5 гола

Този залог е алтернатива на  Стратегията на 1,5 гола, като в този случай може да поставяте залози за над минимален брой голове, както и преди да е започнала срещата. При тази стратегия не е нужно дори да следите самият двубой – просто залагате и, когато можете проверявате резултата. Не е нужно да определяте печеливш отбор или краен резултат, тук идеята е да познаете дали ще падне само един гол.

За да спечелите с тази стратегия единствено срещата не трябва да завършва 0:0. Успех!