23

Стратегия на Лабушер

Стратегия на Лабушер

Системата на Лабушер е създадена от Британския аристократ и политик Анри Дю Пре Лабушер и е почти толкова известна, колкото системата на Мартингейл. При създаването й едва ли някой е предполагал, че ще добие такава голяма популярност, но в наши дни тя е една от най – използваните стратегии от залагащите по цял свят.

Използването на тази стратегия е изключително лесно, и единственото необходимо нещо за да я използвате са: лист, химикал и основни познания от час по математика.

Според тази система се работи с произволни числа, подредени в редица, в която всяко следващо число е с едно по голямо от предходното такова. Числата, които избирате определяте вие, те просто обозначават сумата, която сте готови да заложите на оределено събитие.

Пример:

Числата от 1 до 7 = 8 единици залог

Числата от 1 до 9 = 10 единици залог... и т. н.

Системата на Лабушер сумира първото и последното число от вашата числова редица, като според оригиналната концепция на тази стратегия, винаги трябва да се използват числата в диапазона от 1 до 9.

Как да използваме стратегията?

  • като за начало избираме произволна редица от числа, след което избираме и определен цвят, на който бихме искали да заложим;

Пример: 1,2,3,4,5,6 – червено/ нашият залог ще се определи от сбора на първото и последното число и избраният цвят, в този случай: 1+6=7$ - червено.

  • ако загубите в този залог, според стратегията на Лабушер трябва да прибавим 7 към числовата редица. Така вашият следващ залог ще бъде 8$ (1+7=8 сбор на първото и последното число);
  • в този случай ако сте от късметлиите ще спечелите 16$. В случай на печалба трябва да отстраните от числовата редица първото и последното число – в този вариант 1 и 8;
  • следващият ви залог ще бъде равен отново на 8$ ( 2+6=8). 

При евентуална загуба или печалба следвате предходните стъпки на стратегията. Продължавате така докато не се изчерпат всички числа от вашата редица.Успех! 

Виж още: Система на Мартингейл