31

Представители на Ман Сити и Меси имали среща в Барселона

 Представители на Ман Сити и Меси имали среща в Барселона

Представители на голямата звезда на Барселона Лионел Меси са се срещнали с пратеници на Манчестър Сити пред миналата седмица. Разговорите са се провели в ресторант в каталунската столица и темата е била евентуален трансфер на "аржентинеца" на "Етихад". "Гражданите" са готови да платят освобождаваща клауза в договора на Меси, която е в размер на 300 милиона евро. 

Противоречиви са информациите обаче относно намеренията на самия играч. Според някои издания на Острова аржентинецът сериозно се е замислил за промяна след случилото се с Неймар. 

Още в началото на миналия месец Барселона обяви новината, че клубът и Меси са постигнали договорка за нов четиригодишен договор. Повече от шест седмици по-късно контрактът все още не е подписан официално. Това подхранва спекулациите и поражда известни тревоги у феновете на каталунците. Специалистът по испански футбол на "Скай спортс" Гийем Балаге обаче е уверен, че Меси няма намерение да си тръгва и скоро ще подпише този договор. Все пак въпросителните ще останат, докато това не стане факт.