30

Спортни новини

Футбол


Тенис


Бокс

Волейбол

Формула 1

Бойни спортове

Баскетбол

Спортните новините са информация върху настоящи спортни събития, предадени чрез печат, излъчване, интернет или изказване, споделяне, устно, към някого или към масова аудитория.

На различните езици думата за новини има сходен смисъл и етимология - на английски е news (от new - нов), на руски е новости, на френски - nouvelles, а на немски - Nachrichten.

Новинарските емисии най-често се очаква, че се стремят към обективност, репортерите твърдят, че се опитват да покрият всички страни на даден въпрос безпристрастно в сравнение с коментарите или анализите, които предоставят мнение или лична гледна точка. SportWinz не прави изключение. Винаги се стремим да покажем последната информация от спортния свят, без пристрастия.

Новината е оперативно информационно съобщение, което представлява спортен, социален или икономически интерес за аудиторията със своята новост. Това е съобщение за събития станали наскоро или случващи се в настоящия момент. SportWinz разполага със секция на живо, където може да се следят различни събития и спортни надпревари в реално време.